Més sobre els Core 2 duo

Segons es llegeix a es.appleweblog.com ja es sap qui ensamblarà els nous macbook pro amb els processadors core 2 duo. Això ja és molt, per què vol dir que la cosa està calenteta i a punt de sortir al mercat. En el citat weblog, parlen a més, que això és sí­mptoma que tindrem juguinetes noves per les festes de Nadal.

Si anem a les fonts que cita l’artí­cle appleInsider encara trobarem un xic més d’informació refent a la fabricació d’aquestes màquines i de qui és la empresa Foxconn; els que actualment estan fabricant els iPod nano. En cualsevol cas afirmen:

Nevertheless, people familiar with Apple’s product plans have said the company will update both its MacBook and MacBook Pro lines with Intel Corp.’s Core 2 Duo processors in time for the start of holiday shopping season this November.

Lo qual si a això sumem que la competència d’apple ja te a la venda portàtils amb els procesadors Core Duo 2, hem de pensar per una banda que la cosa està en candeletes -per no dir que van tard-, i per altre fa sospitar que no estiguin fent una remodelació de la arquitectura major per solventar problemes que han existit a les versions actuals d’aquests portàtils.

Caldrà seguir alerta al proper dimarts!

Actualització:  enllaços d’interès que parlen del tema:

http://www.macnn.com/articles/06/10/10/forums.october.10/
http://blog.originalmenu.com/2006/10/10/macbook-pro-core-2-duo/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.