macbook fan i per què jo trio mac?

Enllaç interessant per a malalts dels Macbooks Pro… http://www.macbookfan.eu/ a part d’un weblog del club de fans també tenen artí­cles interessants per motivar aquest capritxitu davant d’altres usuàris incrèduls de que un usuàri afèrrim al PC es pugui passar al MAC.

El tí­tol del post és ben directe: Tot el que necessita un desenvolupador web en un MacBook… (Howto: Everything a web developer needs on a macbook) no és que jo sigui un dissenyador o desenvolupador web 100% (encara que m’agradaria), però com que un és un tot terreny i està malalt de catxarritos tecnològics crec que la diversitat de coses que ofereix val la pena.
L’artí­cle aquest en qüestió, l’escriu un recent “switcher” o usuàri que fa poc que ha passat d’alguna altre plataforma cap a Mac. I explica detalladament aquell conjunt d’aplicacions que un necessita per possar en marxa una web:

Primer de tot fa referència a MAMP que instala en machintosh un Apache, un MySql i Php per tal de tenir els serveis bàsics per poder fer proves de la nova web o weblog que s’estigui desenvolupant.

Després ens parla d’una eina com a alternativa al dreamweaver famòs arreu; ens parla de TextMate. I de navegadors lliures multiplataforma ja com Opera, Firefox, IE…   Tampoc deixa de banda productes com el Photoshop CS1 (el CS2 es veu que fa servir rosetta i el rendiment no és prou bo). I per últim no es deixa els emuladors d’altres sistemes operatius que taaant ens agrada als switchers que tenim por d’abandonar els nostres orí­gens: parallels i virtualdestops que fan una convinació explosiva.

El llistat d’enllaços que ofereix l’artí­cle són:

En una web de lí­nies diferents, m’ha agradat trobar-me amb un post també amb unes linies similars. No parla del programari sinó de la qualitat del maquinari per la qual val la pena triar mac…http://www.comesfa.org/ca/node/408 és interessant saber que pots alliberar els teus coneixements encara que sigui amb un entorn nativament propietari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.