Ampliant el firefox: un theme i una extensió

Avui m’he dedicat a actualitzar programes i he vist que tenia un parell de coses pendents d’actualitzar al firefox. macfox-17.jpg adf

Buscant un canvi d’aires m’he decidit a buscar un nou theme per no ser un rànci i no canviar el tema que per defecte queda instalat. Entre el “top 10” dels més descarregats he trobat aquest: https://addons.mozilla.org/firefox/3174/ com que últimament estic “mono-temàtic” he pensat que és el tema que li fa falta a totes les meves màquines per anar-me ajudant a convertir-me en un switcher.

viamatic_foxpose-2.jpg

Passejant també per la secció d’extensions, he trobat un d’interesant. S’anomena foXpose (https://addons.mozilla.org/firefox/1457/) i he pensat que hem serà molt útil en moments crí­tics que tingui quinze pestanyes i no sàpigui a quina d’elles haig de tornar. Una cosa que habitualment pasa.

Arrel d’això, he pensat que inclòs per interès personal alhora de tornar a instalar i configurar el firefox arreu d’on m’acoplo, crec que dedicaré uns quants posts a anar detallant els plugins i complements que tinc afegits a aquest navegador per tal de fer-ho encara més potent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.