Google Apps deixa de ser gratuït

Avui he rebut uns quants correus electrònics de Google Apps.  Tots ells amb la notí­cia de que a partir d’ara deixa d’existir la opció gratuïta de google apps.

Per als usuaris o dominis que ja tenim hostatjats, no canviarà res -per ara-, però ja no podrem crear nous dominis de manera gratuïta a google apps.  Una llàstima.  Fins fa no gaire es podien crear comptes de fins a 1.000 comptes gratuïtes, potseriorment van posar el lí­mit en 50, en 10, i ara tocarà pagar.    í‰s una llàstima sobre tot pensant en petites empreses que amb 4 o 5 correus electrònics tenien més que de sobres, i ara hauran de pagar 50$ per compte si volen crear el seu domini dins del núvol de google.

Una llàstima una decissió com aquesta.  Haurem de cercar altres alternatives gratuïtes per petites empreses. Val a dir que amb la tonteria avui m’he adonat que estic gestionant més de 10 dominis amb google apps… o sigui que hauré de començar a cercar alternatives gratuïtes per què el següent pas serà cobrar per aquests comptes.

Font: http://googleenterprise.blogspot.com.es/2012/12/changes-to-google-apps-for-businesses.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.