Vida útil d’una càmera reflex

í‰s increïble la velocitat a la que els dispositius electrònics queden obsolets.  Tinc una càmera fotogràfica reflex, i al poc de tenir-la algú va dir que amb aquest prisma podria fer 40000 o 45.000 fotos com a màxim.   Penses inicialment que és un número taan elevat que mai arribaràs.   El problema és quan descobreixes que portes més del doble del que et van dir i segueixes fent fotos a tota velocitat.

Doncs cercant per la xarxa he trobat diferents referències a la vida útil de càmeres fotogràfiques reflex-digital: http://www.olegkikin.com/shutterlife/sitemap.php  a mes a la web et comparen la vida útil amb la qualitat real de colors que van fent les fotografies.  Amb el que acabes descobrint que la data de caducitat és purament orientatiu i casualitat si molt m’apures, per què precissament ara és quan millors fotos pot fer!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.