Instal·lant redmine

Com si portès pocs temes, estic aquests dies testejant un gestor de projectes que té molt bona pinta: redmine.   He fet gairebé tots els passos del tutorial que ofereixen per fer la instal·lació via subversion, però em trobo que alhor a d’executar les comandes de ruby per crear la base de dades no tinc permissos ja que el hosting que faig servir tira directament d’una llibreria de sistema.

He obert un ticket i en poc menys de cinc minuts m’han resolt el problema (http://kb.site5.com/ruby-on-rails/how-to-setup-a-custom-rubygems-environment/) crear una instal·lació personal de gems per tal de no embrotirr el sistema i poder tenir les meves personalitzacions de ruby.   Ara seguir testejant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.