Instal·lant redmine

Com si portès pocs temes, estic aquests dies testejant un gestor de projectes que té molt bona pinta: redmine.   He fet gairebé tots els passos del tutorial que ofereixen per fer la instal·lació via subversion, però em trobo que alhor a d’executar les comandes de ruby per crear la base de dades no tinc permissos ja que el hosting que faig servir tira directament d’una llibreria de sistema.

He obert un ticket i en poc menys de cinc minuts m’han resolt el problema (http://kb.site5.com/ruby-on-rails/how-to-setup-a-custom-rubygems-environment/) crear una instal·lació personal de gems per tal de no embrotirr el sistema i poder tenir les meves personalitzacions de ruby.   Ara seguir testejant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.