Alfred vs QuickSilver

Des de els meus inicis amb MAC he estat fent servir Quicksilver, una utilitat que permet obrir fitxers, aplicacions, executar petits scrips… una canya d’utilitat.   No tinc gaire clar el manteniment o garantia de continuïtat de la mateixa. De fet m’ha sembla llegir en diferents llocs que si spotlight (el cercador que porta de serie MAC a Lion seria molt més bo), que si google té una utilitat que li dona mil voltes a Quicksilver.

El fet és que fa poques setmanes he actualitzat el meu macbook pro de maquinari i de sistema, i he decidit donar-li una volta a aquest tema ja que a la web de Quicksilver no quedava clar si funcionaria amb Lion. He  estat fent servir una utilitat anomenada Alfred amb molt bones vibracions: és més ràpid, aparentment més sòlid, realitza búsquedes d’una manera molt més intuïtiva i així­ d’un cop d’ull no trobo a faltar res que m’oferia Quicksilver (que és molt potent però arribes a la conclusió que no li treus tot el profit).   L’única pega d’Alfred és que l’aplicació és tancada i de pagament si vols tenir totes les funcionalitats (un plugin pack que ofereix mil filigranes), no és car, però cal tenir-ho present.

De moment no deixo de banda Quicksilver però sí­ m’he adonat que la drecera per fer-ho servir gairebé ha caigut en l’oblit.

Un parell d’enllaços on fan una comparativa més professional dels dos aplicatius:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.