Está todo por hacer

Fa molt que no comento res sobre llibres que llegeixo. Bàsicament per què o són manuals, o bé són llibres que no acabo de llegir completament, o bé que simplement no tinc temps per dir  cap cosa important.

Aquest any

per Sant Jordi vaig comprar-me el llibre “Está todo por hacer” de Pau Garcia-Milà. No soc genys partidari dels llibres d’auto-ajut, i molt menys encara de la moda que hi ha ara per fer-te emprenedor i arreglar el món tu.  Però aquest cas és diferent.   Sabia que és un dels creadors de EYE OS, i això era un plus, que és enginyer informàtic, jove i a més de la terra era encara un plus dobe, però el dia que el vaig veure entrevistat a Buenafuente vaig confirmar que aquest llibre calia llegir-ho.  No totes les coses bones són de Sillicon Valey,  🙂

Efectivament, el llibre et dona una repasada ràpida però concreta de totes les coses que has de tenir en compte si vols ser emprenedor. Té la frescura i la direcció ràpida que té l’autor parlant, amb lo bo i dolent que això pugui ccomportar.   El més important és que es palpa proximitat i sinceritat tan en els consells com en les expressions que fa servir.

Personalment no soc un emprenedor per falta de temps, però ara amb els consells del llibreja no tinc excusa, cada dia a apuntar idees que surgeixin i almenys un cop al mes a escriure amb la ma esquerre per notar sensacions noves.

Què és per tu triumfar?”  entre moltes altres recomanacions, consells i experiències que s’expliquen en el llibre, em quedo amb aquesta pregunta que fa en les últimes pàgines del llibre.  Evidentment és una pregunta molt oberta i subjectiva, però crec que és la clau per tenir clar que tot està per fer i tu ets el responsable de fer almenys una cosa i sortir-ne exitòs de la mateixa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.