migrant htc magic android 1.6 a 2.2

feia dies que rondinava en actualitzar el meu htc magic. Però la veritat es que feia mandra dedicar-hi temps (al igual que l’autor de la guia de referència que he seguit). Al final, per poder fer servir l’aplicació WHATSP (que encara que estigui en fase beta va de conya), m’he llençat a seguir aquesta guia:
http://www.blogsdecadiz.com/blog/2010/08/instalar-android-22-en-htc-magic-16/

i amb l’excepció de canviar un parell de vegades el model de movil amb el Clock… per poder fer el backup, la migració ha sigut bufar i fer ampolles.

Altament recomanable. La interficie ara és molt més moderna, refinada. Hi ha noves funcinoalitats per tot arreu. Això sí­, es nota que el móbil necessita més procesador i ram per moure’l amb la mateixa soltura que movia la versió 1.6.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.