Error NTLDR Windows XP

Si alguna vegada t’has trobat que al arrancar una màquina et surt el missatge de Error NTLDR, no s’ha trobat NTLDR apreta CTRL+Alt+Supr per continuar i tal… potser que seguint el següent procediment restableixis el sistema sense haver de pasar per formatejar/re-instal·lar tot al teu ordinador.

1.- Iniciar l’ordinador amb un cd de Windows XP al lector CD per aque arranqui des d’ell.
2.- Quan carregui l’assistent d’instal·lació, escollir la opció Reparar Sistema.
(En caso de que no salga el asistente significa que el sistema no ha podido arrancar desde el CD. Prueba a ponerlo en otra unidad y volver a arrancar).
Si sigue igual, entra en la BIOS y comprueba que la primera unidad en la secuencia de arranque es alguna de tus unidades de CD/DVD)
3.- Un cop tinguem finestreta amb consola (pantalla negra per esciure) a  C:\Windows, teclejar 1 i  Intro
4.- Ens demanara la clau d’administrador… sinó haví­em posat cap arpetem Intro i endavant.
5.- Un cop estiguem a C:\Windows teclear FIXMBR i pulsar Intro.
6.- El sistema ens avisarà de si volem continuar, apretem S i Intro.

Una vegada que estem en el punt 6, hem de copiar dos arxius, a causa que en la dita pèrdua s’arrossega també un altre que és el ntdetect, per tant cal copiar NTLDR i ntdetect al nostre disc dur.
Per això escriurem el següent:
copy D: \ i386 \ NTLDR C: \
copy D: \ i386 \ ntdetect.com C: \
(On D: \ seria la unitat lectora on es troba el cd de Windows XP i C: \ és la unitat d’arrencada on tenim instal lat Windows).

Una vegada que estem en el punt 6, hem de copiar dos arxius, a causa que en la dita pèrdua s’arrossega també un altre que és el ntdetect, per tant cal copiar NTLDR i ntdetect al nostre disc dur.
Per això escriurem el següent:copy D: \ i386 \ NTLDR C: \copy D: \ i386 \ ntdetect.com C: \
(On D: \ seria la unitat lectora on es troba el cd de Windows XP i C: \ és la unitat d’arrencada on tenim instal lat Windows).Si tot surt bé hauria de funcionar.
Pel que fa a aquest problema hem de tenir unes qüestions en compte:

Si el sistema anterior falla no tenim més remei que reinstal lar Windows, però eliminant la partició, tornant a crear i formatar les (és recomanable utilitzar el format normal, NO el formateig ràpid. Amb això es perdran totes les nostres dades, per la qual cosa és convenient que tinguem una còpia d’aquests.

NO és normal que es perdi aquest arxiu, pel que la seva pèrdua és sí­mptoma d’un possible problema amb el disc dur, sobretot si el problema es repeteix amb una certa freqüència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.