dreamweaver i drupal

Ara que surt la versió CS5 de Dreamweaver, veig que realment incorpora funcionalitats que caldrà valorar si es compra o no. Bàsicament per què permet per fi editar de manera “visual” els CSS, i sobre tot per què segons comenten a la web d’adobe s’integra també en diferents CSM com drupal.  Genial.

Doncs avui trobo també de casualitat una pàgina web on han desenvolupant una extensió per dreamwever (mxp) que incorpora tota la api de drupal directament a dreamweaver.   Vamos, que ja no hi ha excusa per fer-los treballar conjuntament. A part d’aquesta extensió hi ha d’altres totes elles interessants.  Enllaç per no perdre’l: http://xtnd.us/

Una resposta a «dreamweaver i drupal»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.