Modificar plantilles de drupal, joomla, wordpress…

Si vols modificar sense gaires complicacions una plantilla d’algun dels teus gestors de continguts favorits (drupal, wordpress..), existeix una eina anomenada  Artisteer força bona que et facilita molt la feina inicial. L’eina és de pagament, però si no vols dedicar gaire temps a la teva web és una bona alternativa.    A més, podeu veure un video-tutorial molt bo de com funciona l’aplicació: http://www.nosolocodigo.com/artisteer-herramienta-para-crear-plantillas-de-joomla-wordpress-y-drupal.

Si de totes maneres prefereixes fer a maneta les modificacions o conèixer més a fons com funciona el tema de les plantilles en joomla pots veure com modificar la plantilla en 1 hora: http://design-notes.info/tutorial/joomla/turn-html-into-a-joomla-template-in-one-hour/ interessant per conèixer com funciona per dintre el sistema de plantilles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.