La guerra dels enginyers informàtics

De tot el que s’està parlant aquests dies per la xarxa sobre la batalla dels eginyers informàtics, crec que de lo més neutre i interessant per llegir i estar al cas del que està passant és llegir la web Bolonia per Dummies i gobiernotic.es

El concepte “informàtica com a concepte horitzontal”, crec que és amb lo que més he rigut els últims dies.  Quina gràcia donar per fet que com que informàtica està a tot arreu no cal estudiar-la.   Potser haurí­em de dir el mateix de la filologia, total, tothom en parla, no? per què volem filòlegs?  o per què volem metges si tots sabem que quan fa mal de cap amb una aspirina o dos solventem el problema?   i per què volem contractar a un arquitecte si sabem que un paleta ens farà la feina més ràpidament???    

i quan tot s’ensorra? per què llavors es  busquen responsabilitats verticalment i no horitzontalment?  la propera vegada que algú hem truqui per dir la impressora no va, li diré que miri a la dreta o a la esquerre i que el primer que vegi a prop d’ell serà tan capaç com jo de resoldre-li el problema ja que la informàtica és un coneixement horitzontal.  

Estem ben servits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.