fsg-3

Aquest cap de setmana vaig decidir actualitzar el firmware del meu disc dur de xarxa (fsg-3).  Durant la actualització alguna cosa no va anar bé i he tingut que recorrer a fer un reset total i seguir el procediment de restauració.  M’ha servit per recopilar força informació sobre aquest dispositiu.

Primer, una bona revisió del disc a http://pcdemano.com/modules.php?name=Sections&op=printpage&artid=1283 on fan servir una configuració molt similar a la meva, ja que no faig servir ni la conexió sense fils ni enrutament.

A banda, he trobat a la web del fabricat una utilitat per poder connectar de manera més amigable el disc a dispositius macs. http://www.freecom.es/firmware.asp?form1=true&form2=true&serie=12300&Manufactures=12300 i descàrrega directa a http://www.freecom.es/objects/00012180.zip.

On més problemes he tingut és alhora de realitzar el reset total (que no esborra les dades registrades al disc). Ja que has de apretar el botó reset mentres treus el cable de la corrent i el tornes a possar.  En cap lloc indiquen quants segons has de mantenir el botó reset un cop torna a tenir corrent elèctrica el dispositiu.  Després de forces intents en el meu cas amb 4 segons de pressió i uns quants segons d’espera el sistema de recuperació des de el PC detecta activitat i comença el procès.   Després de més de mitja hora el procès finalitza sense més…  i ara a recordar que la clau d’accès (contrassenya) per defecte de l’usuari admin és admin.

Imprescindible la visita a www.openfsg.com per estar al dia d’actualitzacions i pegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.