woopra

Ahir, en llegint un dels feeds favorits parlava sobre un sistema de gestor d’estadí­stiques per a les pàgines webs.   Es diu woopra, i la veritat en parlava prou bé.

Vaig sol·licitar l’activació i en només 24 hores he rebut els codis per posar en marxa els contadors i estadí­stiques en diferents webs.

La veritat és que faig servir per als diferents webs on fico la mà el php-stats i últimament el google analytics.  No estic descontent amb tots dos però el primer penso que ja és una mica “antic” en quant a funcionalitats i manera de mostrar la informació. I respecte al segon començo a pensar que google ja disposa de massa informació nostre.

Així­, que engrescat amb les bones referències i les pantalles d’exemple que mostraven a la web de woopra vaig decidir registrar-me.  Inicialment desconfiant del fet de tenir que fer un aplicatiu local per gestionar les estadí­stiques… i ara puc dir que és bàsicament per visualitzar la informació d’una manera totalment espectacular i “virguera”.

Per instal·lar-ho al mac he tingut algun petit problema alhora de fer servir la Virtual Machine 6 de java per mac, però seguint aquest bon tutorial el tema ha quedat resolt ràpidament.  Resulta que ja la tenia instal·lada, però només feia falta modificar el fitxer d’instal·lació i activar la versió 6 de java com a versió per defecte de virtual machine.

Quan pasin uns dies intentaré també fer una comparativa de la informació que analitza google analytics i woopra.

PD: acabo de veure que amb la nova versió de wordpress 2.5.1 tinc problemes per pujar imatges… quan ho resolgui tornaran a funcionar les imatges :-p

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.