Dibuixa allà on siguis!

DiagramaSi necessites fer un esquema o diagrama i en aquell moment no disposes ni de les eines instal·lades ni de l’entorn habitual o recomanat per poder fer els teus gràfics, diagrames, esquemes…  una bona solució és la que planteja la pàgina drawanywhere.com

í‰s una aplicació web 2.0 que permet moltes funcionalitats ja a la seva gama gratuïta.  Les eines que disposa no és que siguin les més complertes del món, però sorprèn que en pocs minuts pots realitzar qualsevol esquema o diagràma bàsic que necessitis per sortir del pas.

Imprescindible per situacions de crisis on t’ha abandonat el teu entorn habitual de disseny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.