Dibuixa allà on siguis!

DiagramaSi necessites fer un esquema o diagrama i en aquell moment no disposes ni de les eines instal·lades ni de l’entorn habitual o recomanat per poder fer els teus gràfics, diagrames, esquemes…  una bona solució és la que planteja la pàgina drawanywhere.com

í‰s una aplicació web 2.0 que permet moltes funcionalitats ja a la seva gama gratuïta.  Les eines que disposa no és que siguin les més complertes del món, però sorprèn que en pocs minuts pots realitzar qualsevol esquema o diagràma bàsic que necessitis per sortir del pas.

Imprescindible per situacions de crisis on t’ha abandonat el teu entorn habitual de disseny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.