Busques fitxers a rapidshare?

Si alguna vegada has fet servir el servei de rapidshare per descarregar fitxers “compartits” segurament t’hauràs preguntat com fer búsquedes… o l’útil que seria poder fer búsquedes de fitxers existents en aquest servidor.

Doncs per aquesta funcionalitat hi ha la pàgina web fileshunt.com. Un servei molt 2.0 que et permet a més de realitzar la búsqueda de contingut que vulguis poder visualitzar les búsquedes més freqüents que s’estan duent a terme en les últimes hores.

Enllaç per no perdre.

Una resposta a «Busques fitxers a rapidshare?»

  1. Looking for files to download? My advice is SharesDigger Information is systematized in the optimal way, so you’ll find what you need for sure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.