NCC-1701

Tot just estem començant el 2008, i ja tenim ganes que acabi, o si més no que estrenin el que serà la XI pel·lí­cula de la saga de Star Trek.   Aquests dies per la blogosfera ja es comença a parlar d’ella.  A la seva web (http://www.paramount.com/startrek/) , ja es poden començar a veure imatges de la pel·lí­cula i parlen de la estrena que serà al desembre del 2008, o sigui per setmana santa amb molta sort per nosaltres.

Encara recordo farà cosa de tres anys o quatre, com veient el final de Nemesis  (el que havia de ser l’última pelí­cula d’Star Trek), ja la cosa induia a que igualment es podrí­en continuar fent series i seqüeles de la mateixa.

Haurem de tenir paciència per veure més trailers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.