$HTTP_COOKIE_VARS

He mogut una aplicació d’un servidor antic amb php4 a un nou amb php5.  Instalar apache 2, mysql i php 5 ha sigut un moment en el nou servidor. Fer un export de la base de dades de MySql, moure els fitxers php, ha sigut un vist i no vist.

En canvi la posta en marxa m’ha donat molts mal de caps.  El problema en sí­ era que no funcionava l’aplicatiu, i mirat el log d’errors del servidor web la cosa tampoc ajudava gaire.   Finalment era la validació -autentificació- de l’usuari.   Si eliminava el mòdul d’autentificació la aplicació funcionava amb lo que els paràmetres del servidor no eren incorrectes del tot.  El dubte en aquest punt és esbrinar si el sistema està escrivint/llegint correctament les cookies de validació d’usuari.

Repasant els permisos de windows, variables i tal, tot està correctament configurat. Fins que buscant per diferents foros arribo al tractament d’arrays que fa php4 respecte al que fa php 5.

El tema està en diferents paràmetres del php.ini que difereixen d’una versió a l’altre com han d’estar per tal de treballar amb el conjunt de dades.  En algun forum parlaven d’habilitar

$reg_long_arrays = ini_get('register_long_arrays');
finalment només habilitant

register_long_arrays = on

he aconseguit que el php pugui llegir/escriure les variables a la cooki sense majors problemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.