traducció al català de wordpress

Aprofitant aquests dies de hiper-activitat estival, m’he proposat actualitzar els components del weblog. Potser el primer pas seria passar al català el gestor de continguts d’aquesta web. Googlejant una mica he arribat a un wiki on un grup han col·laborat de valent i mantenen la traducció de WordPress al català: http://wiki.bitassa.net/index.php/WP-CA
Trobo genials idees i projectes d’aquest tipus.  A més, es pot anar fent el seguiment d’una manera molt fàcil de les diferents traduccions que han fet, traduccions d’altres temes…  Ara no tinc excusa: a actualitzar el portal, actualitzar la traducció i animar-me i ajudar a aquest projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.