Thunderbird s’ha actualitzat

thunderbirdDoncs ja fa alguns dies que havia llegit alguna cosa per la blogsfera… però avui que he tingut una mica de temps m’he decidit a actualitzar la versió del client de correu thunderbird. Ja van per la 2.0 i disponible per descarregar en català i tot!! això sí­ que és una meravella.

A primera vista no he notat grans millores més que més detallets visuals, misterioses opcions noves que donen funcionalitats afegides… Caldrà anar esbrinant què ofereix aquest útil client de correu electrònic. De entrada per exemple, m’he adonat que ja permet incorporar un compte de correu gmail de manera automàtica…

Actualització: acabo de veure que ara permet gestionar i personalitzar les etiquetes. Genial idea, per poder donarli color i classificar encara millor els correus electrònics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.