Coriander Release

coriander
Avui durant una estona ha estat fora de servei la pàgina netvibes.  I al tornar operativa m’he adonat que han canviat de versió. Ara funciona la coriander release.

Coses noves que he vist que té: pots moure les columnes, hi ha gràfics en les subscripcions rss, un nou tema gràfic molt interessant i com a novetat novetat ara també pots consultar una bústia .mac també des de la pàgina web.  Hi ha tots els detalls de les noves caracterí­stiques aquí­

A banda, també funciona des de fa dies una opció de poder fer un backup de tots els teus RSS, cosa interessant ja que sempre m’he preguntat quan trigaran en cobrar per oferir el que fan actualment i tenir llavors que exportar la quantitat d’anotacions, enllaços i altres curiositats que tinc al meu compte.   Espero no necessitar aquesta utilitat!  En qualsevol cas, s’ha de felicitar a la feina feta i lo imprescindible que es torna aquesta pàgina com la visitis dos cops seguits i comencis a personalitzar-li informació…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.