STS-116 ja va tornar i ja està preparant-se STS-117

En aquest lapse de temps que no han hagut posts, ja va tornar la missió STS-116 correctament i assolint tots els seus objectius.  Es pot visitar la pàgina “resum” amb imatges i explicant tot el que es va fer d’una manera prou sintetitzada: http://www.nasa.gov/mission_pages/shuttle/shuttlemissions/sts116/launch/sts116_summary.html
A la vegada, ja s’està preparant la missió STS-117, que té prevista la seva finestra d’enlairament per al 16 de març.  Aquesta missió serà la encarregada -si tot va bé- d’acabar la instalació en la seva ubicació definitiva de la segona banda de panells solars a la Estació Espacial Internacional (ISS). Es pot veure els tripulants de la missió i detalls de la mateixa aquí­: http://www.nasa.gov/mission_pages/shuttle/shuttlemissions/sts117/index.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.