Anàlisi dels diferents clients mysql per Machintosh

Començant a treure-li suc al Macbook pro, haig de instal·lar un petit sistema de base de dades per poder tenir en local els petits projectes i entorns de proves abans de possar-los on-line. No entraré en detalls, però faré servir mysql, bàsicament per homogeneitat a on acabaran aquests projectes finalment en producció.
Per altres sistemes operatius potser resulta relativament fàcil trobar un client de base de dades per poder gestionar o administrar la base de dades del sistema operatiu allà on estigui instal·lada. Però en Mac, no tenia clar què o com… i aquí­ una web on fan un anàlisi ben detalla i exhaustiu de les diferents alternatives que hi ha actualment… http://www.musingsfrommars.org/2006/10/the-best-mac-database-tool-for-mysql.html, l’eina que recomanen l’havia provat fa temps per a Windows, hauré de fer-li una ullada.

En uns dies comentaré què tal ha anat tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.