Skype 5.4 beta per Mac

Si per casualitat us apareix l’aví­s d’actualitzar la vostre versió de Skype per a MAC a la versió beta 5.4 i teniu Lion, no actualitzeu.  Bàsicament per què amb l’actualització l’aplicació queda en un estat “catatònic” que no sap llegir les preferències i no acaba ni obrint-se ni tancant-se.  A més, pel que he acabat esbrinant, les millores que porta aquesta versió són la integració amb skype, xarxes socials… i incorporació de publicitat per comptes que no siguin premium.

Està clar que des de que Skype ha sigut comprat per microsoft alguna cosa ha canviat, i no crec que sigui per millorar ja que amb anterioritat mai m’havia fallat l’aplicació.

Si has comès l’error com jo de fer l’actualització, no et queda més remei que eliminar tot rastre de l’aplicació Skype (amb alguna utilitat estil AppZapper), netejar les biblioteques i descarregar-vos una versió anterior estable (versió 5.3) per instal·lar-ho com si fos la primera vegada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.