Instal·lant Lion a des d’un USB a qualsevol PC

Avui he trobat una guia molt interessant que permet fer “hackintosh” fàcilment.   La guia explica com crear un USB amb LION per poder després fer proves d’instal·lació en qualsevol altre arquitectura (PC per exemple), i  acabar d’optimitzar per als drivers o components de la màquina a on estigueu instal·lant aquest sistema operatiu.

La guia està aquí­: http://tonymacx86.blogspot.com/2011/10/unibeast-install-mac-os-x-lion-using.html i necessites o bé l’utilitat unibeast si necessites tenir la instal·lació única de mac lion o bé multibeast si vols que quan arranqui des de l’USB puguis acabar carregant determinats controladors.

Crec que és útil fins i tot per tenir un backup del teu sistema i poder instal·lar de zero en cas de fallida de partició del teu mac, ja que ara al no tenir suport fí­sic per re-instal·lar estem una mica venuts!

tonymacx86 Blog: UniBeast: Install Mac OS X Lion Using an All-In-One Bootable USB Drive

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.