Habilitar rdp multiusiari en xp

Fa dies vaig trobar una guia interessant de com habilitar l’accés remot d’una màquina XP però per més d’un usuari concurrent.

De sèrie, això ve pensat per què un administrador es pugui connectar a la màquina i realitzar diferentes operacions/accions.   Però no per què a la vegada puguin estar treballant diferents usuaris.  Seguint els passos d’aquesta guia, s’aconsegueix tenir un “servidor d’escriptori” per uns quants usuaris amb una màquina amb sistema operatiu windows xp.   Interessants per casos d’aplicacions “senzilles” i no embrutir servidors.

http://www.improvisa.com/index.php?name=News&file=article&sid=177

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.