Hablando en Plata

Fa uns dies, mirant el programa del 33, singulars entrevistaven a un economista de renom.  Em va agradar sobre tot un curtmetratge a on un seguit de dones parlaven de manera sorprenent sobre altes finances.

[youtube]http://youtu.be/09YSNOsVebM[/youtube]

El ví­deo no té desperdici. Pertany al NotodoFilm Festival, un festival de curts per internet (http://www.notodofilmfest.com/); i mostra a un seguit de dones xerrant al pati de casa… el que inicialment semblaria la tí­pica conversa sobre programes de televisió de baix contingut cultural, es converteix en una conversa d’altes finances i igualment d’un elevat grau de dificultat per seguir.

Trobo super curiós la genialitat dels autors al reflectir d’una manera irònica com els grans economistes ens enganyen amb paraules que realment no volen dir res ni tenen un singnificat que va més enllà de la conversa de carrer… com seria la conversa habitual sobre què deia un o altre tertulià dels programes televisiu.  I amb el valor afegit per mi que les persones que realment més saben d’economia actualment són les ames de casa que fan miracles amb quatre euros per mantenir les seves famí­lies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.