Client Terminal server 6

Portava uns dies buscant com actualitzar el client RDP (Remote Desktop Protocol), d’un servidor windows 2003 per tal que poguès obrir sessió contra màquines amb sistema operatiu Windows 2008.   Al canviar de versió de sistema operatiu, el client RDP s’havia actualitzat i no són del tot compatibles.

Per diferents casuí­stiques, sempre que havia buscat l’actualització pertinent no havia acabant trobant l’enllaç correcte. Coses de les webs grans com les de Microsoft que l’excès d’informació et fa perdre.

Avui he trobat l’enllaç correcte per la versió de sistema operatiu que tinc, així­ que guardo aquí­ l’enllaç per no perdre’l: http://www.microsoft.com/es-ES/download/confirmation.aspx?id=21296

Aví­s: després d’instal·lar farà reiniciar l’equip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.