Testejant l’editor de text sublime text 2

Des de fa temps vaig fent servir textmate o textwrangler com a editors de text ràpids, o eidtors de html i php.   Avui però m’han parlat de Sublime Text 2 i penso que val la pena donar-li una oportunitat.

Primer de tot per què el seu cost “és gratuït” i multiplataforma.  Lo de gratuït va entrecomillat per què pots comprar una llicència per relativament poc cost i ajudar al seu desenvolupament.  I en segon terme, m’ha agradat l’editor per la seva versatilitat i rapidesa alhora de modificar i editar parts reiteratives d’un arxiu (o sigui canviar moltes coses a la vegada).

Hi ha un grapat de videotutorials sobre aquest editor aquí­: https://tutsplus.com/course/improve-workflow-in-sublime-text-2/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.