Gestionar actes on-line

Si habitualment t’has d’encarregar d’escriure actes de reunions amb l’assignació de tasques/responsables i tal, sabràs que és fàcil anar-se pels núvols i no escriure bé l’acta de la reunió o bé que sigui difí­cil que quedin ben reflectit els responsables que s’han assignat… vaja, jo m’hi trobo força sovint.

Doncs a http://minutes.io/ podràs gestionar de manera “conjunta” als assistents a la reunió les tasques i dates que es deriven de la reunió.  Genial l’eina ja que sense registrar-te ni res ja et permet crear ràpidament la reunió, assistents, tasques i enviar-les després per correu electrònic.

Ara només falta complir els objectius marcats a la reunió!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.