Sysinternals, utilitats avançades de windows

Les “sysinternals” són un conjunt d’utilitats d’administració que fan més fàcil certes tasques… o fins i tot no tens altre manera de fer-les.  í‰s curiòs, per què molta gent les coneix, tothom que les coneix les considera potser no imprescindible però sí­ important no perdre-les i en canvi no s’inclouen dintre del sistema operatiu.    De fet, van afegint noves utilitats de tant al tant i es poden descarregar totes juntes o bé cada aplicació concreta.Personalment regmon i filemon les he fetes servir força vegades per esbrinar quins permisos de windows estan fent de les seves per evitar que una aplicació pugui ser executada per un usuari amb permisos restringits.

Deixo aquí­ l’enallç com de costum per tal de perdre’l i tenir-ho a mà:

http://technet.microsoft.com/ca-es/0e18b180-9b7a-4c49-8120-c47c5a693683(en-us).aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.