download day de firefox

Dimarts 17 de juny serà el “download day”. La data que han escollit Mozila per publicar la versió 3.0 del seu navegador firefox.   S’han proposat fer un record mundial de descàrregues i estan fent difusió per què tothom estigui al cas i durant aquest dia es realitzin les majors descàrregues possibles.  Han fet una pàgina (http://www.spreadfirefox.com/es-ES/worldrecord) per visualitzar les adhesions per paisos que porten.

Jo intentaré estar al cas i fer la descarrega de rigor i pasar firefox de  rc3 a versió 3.0 definitiva.  D’aquesta nova versió diuen que serà encara més estable, gestionarà millor la memòria, i quedarà totalment integrada al sistema operatiu on s’estigui executant… interesant aquesta última opció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.