OpenOffice 3.0 beta

Farà ja algunes setmanes que per la “blogosfera” es comentava que ja havia sortit la versió 3b del paquet d’ofimàtica OpenOffice, i que aquest permetia fer-ho anar al sistema operatiu Mac OS X sense necessitats d’emulacions i/o pegats.     La veritat  és que durant força temps havia estat fent servir una versió d’openoffice al mac, però emprenyava força la lentitut de funcionament així­ com la poca o genys integració al sistema operatiu (per exemple copiar-engantxar no eren comandes tí­piques de “poma+c/poma+v” sinó ctrl…).

OpenOfficeAvui que he contat amb una petita estona de temps m’he decidit a probar la versió 3.0 beta per Mac Os X, i l’única pega que li he trobat és que encara està en anglès… la resta ho he trobat genial.   Primera cosa a destacar és la seva rapidesa -comparada amb la versió anterior-, la segona la integració real al sistema operatiu.  I potser a tí­tol personal, m’agradaria destacar la veritable opció que es pot arribar a considerar aquesta suite al veure que inclòs la gestió de “base de dades” amb l’utilitat “database” és molt similar al seu cosí­ de pagament MsAccess.

El deixaré instal·lat unes setmanes i conforme trobi coses que em sorprenguin ja les aniré publicant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.