Controlant una reflex amb la PSP

Avui canon ha presentat les novetats de tardor en el món de les càmeres fotogràfiques. Han presentat diferents novetats, però el que més m’ha sorprès es veure que amb un nou dispositiu de control remot (via connexió sense fils), es possible controlar i gestionar una EOS 40D amb qualsevol dispositiu que tingui aquest tipus de connectivitat. Increïble!!

A la presentació, han fet proves controlant la esmentada càmera amb una PSP (Play Station Portable), per tant, crec que ara ja és el moment de canviar de reflex; cal jubilar a la meva 350D i pujar un esglaonet per tal de poder controlar la càmera remotament des de la consola tirat al sofà. 😀 Trobat a quesabesde.com i clibset.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.