Spam al weblog

Tot i que aquest weblog, no és gaire “concorregut”, últimament només faig que rebre una cinquantenta de comentaris als meus artí­cles (antics o no).  Els primers dies, fa gràcia pensant que potser és algú que s’interesa o afegeix alguna idea als diferents artí­cles.    Et desanimes al veure que no.

akismetAmb el pas dels dies, la cosa s’ha fet encara més feixuga. Total que buscant, he trobat bones referències per un “filtre anti-spams”. Es tracta de l’akismet spam; el probaré durant uns dies i si funciona bé donaré més detalls.

El procés d’instal·lació és molt intuïtiu: descarregar fitxer, pujar fitxer al servidor web concretament a la carpeta “plugins”. Activar-lo des del taulell d’administració de plugins. I aquí­ el més complicat, introduir el API Key de wordpress (que es pot aconseguir gratuïtament al donar-te d’alta al web wordpress.com).

3 respostes a «Spam al weblog»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.