How’s to…

Igual que hi ha la pàgina www.sourceforge.net amb una quantitat immensa de programari per descarregar, provar i fer servir.   Ahir buscant informació per com crear un virtual host al meu apache local vaig anar a parar a la web www.howtoforge.com.

A aquesta pàgina web hi ha una quantitat gran de manuals i guies d’implantació o configuració de diferents processos o serveis en diferents sistemes.  La informació està super ben referenciada i indexada, de manera que és fàcilment trobar via les classificacions.  A part, m’ha cridat molt la atenció (a favor), que el portal està desenvolupat amb el gestor de continguts Drupal.

Web per anar visitant de tant en tant i anar aprenen coses, o almenys tenir clar coses que es poden fer i accedir a la documentació amb posterioritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.