afinant amb el mac

Doncs ja sóc un “switcher”  i entre moltes de les primeres impressions hem quedo amb la quantitat de programari lliure, o no lliure però sí­ de molta qualitat i baix cost, que la veritat va cosa no evitar comprar.

Perfect PitchDestaco en aquesta primera setmana d’ús, una eina per afinar intuitiva, eficaç i que ja m’ha fet passar unes estones jugant a veure si s’afina o no, veient quants tons s’ha baixat el piano i veient si afino correctament el violí­.

El programa es diu Perfect Pitch i es pot descarregar des de la web de http://los.dtcurrie.net/projects/
no es distribueix sota llicència GNU,  però sí­ que és gratuït (es pot col·laborar amb 15$). Està desenvolupat mitjaçant COCOA i està en anglès.

Tot i això, les funcions són les bàsiques d’un afinador i el programa és totalment intuitiu com per veure si un aparell està afinat, per canviar la relació, el sistema d’afinació… i per veure les freqüències exactes de l’instrument que estiguem tocant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.