Client Terminal server 6

Portava uns dies buscant com actualitzar el client RDP (Remote Desktop Protocol), d’un servidor windows 2003 per tal que poguès obrir sessió contra màquines amb sistema operatiu Windows 2008.   Al canviar de versió de sistema operatiu, el client RDP s’havia actualitzat i no són del tot compatibles.

Per diferents casuístiques, sempre que havia buscat l’actualització pertinent no havia acabant trobant l’enllaç correcte. Coses de les webs grans com les de Microsoft que l’excès d’informació et fa perdre.

Avui he trobat l’enllaç correcte per la versió de sistema operatiu que tinc, així que guardo aquí l’enllaç per no perdre’l: http://www.microsoft.com/es-ES/download/confirmation.aspx?id=21296

Avís: després d’instal·lar farà reiniciar l’equip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *