download day de firefox

Dimarts 17 de juny serí  el “download day”. La data que han escollit Mozila per publicar la versió 3.0 del seu navegador firefox.   S’han proposat fer un record mundial de descí rregues i estan fent difusió per quí¨ tothom estigui al cas i durant aquest dia es realitzin les majors descí rregues possibles.  Han fet una pí gina (http://www.spreadfirefox.com/es-ES/worldrecord) per visualitzar les adhesions per paisos que porten.

Jo intentaré estar al cas i fer la descarrega de rigor i pasar firefox de  rc3 a versió 3.0 definitiva.  D’aquesta nova versió diuen que serí  encara més estable, gestionarí  millor la memí²ria, i quedarí  totalment integrada al sistema operatiu on s’estigui executant… interesant aquesta última opció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *