El 2021 en llibres

Si he de resumir l’any 2021 en els llibres que he aconseguit llegir… 30. He de reconèixer que la primera meitat de l’any va ser més metòdica i complidora. La feina i altres objectius com preparar la marató m’han fet restar-li temps a la lectura setmanal.

Tot i això, crec que he de consolidar l’esforç de documentar el que llegeixo per què fer una mirada a la feina feta és satisfacció… hauré de millorar això sí el mètode de resumir o sintetitzar lectures per què d’alguns dels llibres juraria que no els he llegit -malgrat els tingui anotats-.

Com a fets a millorar l’any 2022: incrementar la lectura en anglès (que només han estat 3 llibres aquest any); i urgeix llegir en català (aquest any un 0).

No em plantejo un objectiu de més quantitat de llibres en el 2022 sinó diversificar la temàtica. Per motius obvis, aquest any només tres llibres han estat novel·les o ficció per exemple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.