Client connexions

Si treballes administrant diferents entorns i sistemes segurament et trobaràs en més d’un moment on tens més d’una sessió RDP oberta, alguna sessió VNC, la management console de citrix, alguna amb pc’s amb Dameware… total un caos!

Per a mac tens el programa CoRD que resol el tema. Però si encara no has aconseguit convèncer al teu cap (jefe) de que canvii el vostre entorn hi ha dues solucions froça bones:

  • mremote.  Un client GNU que permet  aglutinar força connexions en un únic programa (RDP, VNC, ICA, SSH, Telnet, RAW, Rlogin).
  • Remote desktop manager:  aquest no és GNU però sí­ disposa d’una llicència personal gratuïta. í‰s un aplicatiu molt més complert que l’anterior.   Tot i escollir la versió “free”, la llista de possibles conexions que permet el fa imprescindible a partir d’ara (llàstima que no estigui per Mac).  Entre les més destacades és la opció de connectar a base de dades o a serveis com S3 d’Amazon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.