video-conferència amb gmail

Sí­, potser l’única cosa que faltava poder fer amb un compte de correu gmail.com era poder fer una video-conferència… doncs des d’avui veig que es pot fer.   Pots enviar correus als teus contactes, pots “xatejar” amb ells si els tens afegit, i a més, ha aparegut una petita icona que et permet parlar, o parlar i veure’ls als interlocutors si disposen de webcam

Increïble!, per què amb aquesta jugada no cal fer servir aplicacions de tercers com skype, per poder parlar o veure a persones allà on siguin.  Amb això encara s’afavoreix encara més la reducció del cost en trucades… amb la gràcia que des de el propi navegador sense programari addicional es pot realitzar la comunicació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.