Busques fitxers a rapidshare?

Si alguna vegada has fet servir el servei de rapidshare per descarregar fitxers “compartits” segurament t’hauràs preguntat com fer búsquedes… o l’útil que seria poder fer búsquedes de fitxers existents en aquest servidor.

Doncs per aquesta funcionalitat hi ha la pàgina web fileshunt.com. Un servei molt 2.0 que et permet a més de realitzar la búsqueda de contingut que vulguis poder visualitzar les búsquedes més freqüents que s’estan duent a terme en les últimes hores.

Enllaç per no perdre.

One Reply to “Busques fitxers a rapidshare?”

  1. Looking for files to download? My advice is SharesDigger Information is systematized in the optimal way, so you’ll find what you need for sure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.