Nou enllaç

He afegit un nou enllaç.  Ja feia falta que la cosa estava igual des de el primer dia.  La web m’ha agradat per què en les properes setmanes he de fer una cosa força similar impulsant un projecte d’aquestes caracterí­stiques.  Però m’ha agradat més al veure que està feta totalment “artesanalment” sense gestor de continguts. Cosa que avui dia és realment lloable.  Deixant a banda que el disseny de la mateixa és molt bo i entenedor.

Hugorodriguez

A més, el contingut de la mateixa -que és el més important- és totalment recomanable per anar llegint amb calma i anar aprenent.  Ojalá pugui fer continguts d’alguna temàtica així­ algun dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.