Duplicant pestanyes

Duplicate TabMoltes vegades m’he trobat amb que faig un procès repetitiu amb el navegador firefox: triple clic a la barra de direccions + Poma T + Poma V per tal de tenir la mateixa pàgina oberta en una nova pestanya i a partir d’allà fer noves coses; bé sigui canviar de menús, mantenir la pàgina per comparar resultats…

Tafanejant avui plugins d’aquest navegador, m’he trobat amb una utilitat especí­ficament destinada a aquesta funció que ben segur que hem farà estalviar força temps. La utilitat es diu “Duplicate Tab”  i tal com indica el nom, amb un clic de ratolí­ aconseguirem duplicar la pestanya actual en una de nova…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.