macbook fan i per què jo trio mac?

Enllaç interessant per a malalts dels Macbooks Pro… http://www.macbookfan.eu/ a part d’un weblog del club de fans també tenen artí­cles interessants per motivar aquest capritxitu davant d’altres usuàris incrèduls de que un usuàri afèrrim al PC es pugui passar al MAC.

El tí­tol del post és ben directe: Tot el que necessita un desenvolupador web en un MacBook… (Howto: Everything a web developer needs on a macbook) no és que jo sigui un dissenyador o desenvolupador web 100% (encara que m’agradaria), però com que un és un tot terreny i està malalt de catxarritos tecnològics crec que la diversitat de coses que ofereix val la pena.
L’artí­cle aquest en qüestió, l’escriu un recent “switcher” o usuàri que fa poc que ha passat d’alguna altre plataforma cap a Mac. I explica detalladament aquell conjunt d’aplicacions que un necessita per possar en marxa una web:

Primer de tot fa referència a MAMP que instala en machintosh un Apache, un MySql i Php per tal de tenir els serveis bàsics per poder fer proves de la nova web o weblog que s’estigui desenvolupant.

Després ens parla d’una eina com a alternativa al dreamweaver famòs arreu; ens parla de TextMate. I de navegadors lliures multiplataforma ja com Opera, Firefox, IE…   Tampoc deixa de banda productes com el Photoshop CS1 (el CS2 es veu que fa servir rosetta i el rendiment no és prou bo). I per últim no es deixa els emuladors d’altres sistemes operatius que taaant ens agrada als switchers que tenim por d’abandonar els nostres orí­gens: parallels i virtualdestops que fan una convinació explosiva.

El llistat d’enllaços que ofereix l’artí­cle són:

En una web de lí­nies diferents, m’ha agradat trobar-me amb un post també amb unes linies similars. No parla del programari sinó de la qualitat del maquinari per la qual val la pena triar mac…http://www.comesfa.org/ca/node/408 és interessant saber que pots alliberar els teus coneixements encara que sigui amb un entorn nativament propietari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.